Puppycoach

Krijg je binnenkort een pup? Of is je pup er al? Wat moet je dan allemaal weten? Wat moet je je pup leren om uit te groeien tot een een fijne, stabiele hond?

Ik kan je daar als puppycoach bij helpen.Tijdens mijn puppy privélessen krijg je één-op-één les van mij. Ik kom bij je thuis en we gaan in jullie eigen omgeving met je pup aan de slag.

Puppy Privélessen

De nadruk van de puppy privélessen ligt op de opvoeding, socialisatie en ontwikkeling van je pup. Dingen als zindelijkheid, wandelen zonder trekken, leren alleen thuis te blijven, loslopen, niet bijten, het klinkt allemaal zo vanzelfsprekend. Maar je pup moet dat en nog veel meer allemaal leren. En daar ga jij hem bij helpen. Samen gaan we aan de slag met jouw specifieke vragen. Lekker bij je thuis, op een tijdstip dat het jou past.

De lessen

De eerste les is altijd een theorieles bij jullie thuis. Zodra je weet dat je pup komt, kunnen we deze al inplannen. Hierin gaan we al een heleboel bespreken, zoals benchtraining, de eerste nachten, hoe gaat je pup de wereld verkennen, is je huis puppyproof. Je kunt natuurlijk al je vragen stellen en we gaan kijken naar jullie situatie. Wat wil je later met je hond gaan doen? Wat vinden jullie belangrijk en hoe gaan we dat de pup leren? Deze les duurt ongeveer 1,5 uur.

Praktijklessen

Na de theorieles en/of zodra je pup er is, gaan we in de praktijk aan de slag met dingen die voor jullie belangrijk zijn. Dit kan betekenen dat we bij je thuis gaan oefenen, maar het kan ook betekenen dat we naar buiten gaan om het wandelen zonder trekken onder de knie te krijgen of dat we naar een losloopgebied gaan voor het hierkomen. De lessen duren ongeveeer een uur en naast alle basis dingen die we gaan oefenen, worden ze ook toegespitst op waar jullie aan willen werken. Hoeveel lessen je wilt, bepaal je natuurlijk zelf. Tussen de lessen door ben ik bereikbaar voor vragen!

Inzicht vergroten

Door mij als puppycoach in te schakelen leer je je hond op een andere manier kennen en geef je je pup de beste start. Je krijgt ook inzicht in waarom je hond de dingen doet zoals hij ze doet. Ik ga je leren hoe je daarmee kunt omgaan. Hoe je je pup het beste kunt bijsturen op een manier die bij jullie past. Ook als ik er niet bij ben.

Wil je meer informatie of een afspraak maken, dan hoor ik graag van je!