Referenties

Els – Ginger

“Het witte herder teefje Ginger kwam bij ons toen ze 14 weken was. Haar eerste eigenaren konden door gezondheidsredenen niet meer voor haar zorgen. Wel hadden ze haar bijzonder goed gesocialiseerd en een puppentraining gedaan. Ginger is een hond met veel werklust en zin om er wat van te maken.

In de trainingen die we bij Hanneke deden, leerde ik veel over het gedrag van Ginger. Hanneke bedacht uitdagende oefeningen waarbij Ginger’s onderzoekende en werkwillige aard, alle ruimte kregen zich te ontwikkelen. Ook de ondersteuning en inzichten die Hanneke bood bij het vergroten van het zelfvertrouwen van een van onze andere honden door het samen te gaan wandelen op een plek waar ook andere honden komen, heeft enorm goed geholpen.” 

Een aanrader dus!”

Hilde – Kaya

“Kaya is onze eerste hond, dus voor het hele gezin een grote verandering. Hanneke werd mij aangeraden door een vriendin. Superfijn dat ze de puppycursus bij ons thuis kon doen en zo alle gezinsleden kon betrekken bij de opvoeding.”

“Hanneke is rustig, consequent en altijd positief ingesteld. Aan de zin: je hond heeft 2 keuzes, “ze doet het wel of ze doet het niet”, denk ik nog vaak terug!”

Jasper en Nienke – Loekie

“Met de komst van onze hond Loekie zijn we begonnen met de puppy training aan huis door Hanneke. Het fijne is dat Hanneke 100% aandacht heeft voor jouw hond en daarbij goed kan kijken wat de behoeftes zijn en het gedrag is. Daarnaast was het voor ons als gezin met drie kinderen ook heel prettig om zo’n brok aan ervaring in huis te halen. Handige tips, goede training en basis oefeningen, waar we iedere dag plezier van beleven.

Wij kunnen Hanneke dan ook echt aanbevelen!”

Tania, Isa en Fabian – Phoebe

“Wij hebben een goede puppycoach aan Hanneke gehad! Heel fijn dat het aan huis kon! Zo konden we echt gericht met onze eigen pup bezig zijn en in onze eigen omgeving met onze pup trainen aan de dingen waar wij tegenaan liepen.”

“Wij zijn zeer tevreden!”

Rozemarie en Sebastiaan – Lucy

“Hanneke is een ervaren trainer en heeft ons goed geholpen met de opvoeding van onze Rhodesian Ridgeback pup Lucy. Ze geeft duidelijke, praktisch handvatten en tips op basis van belonen, wat heel goed werkt.”

“Lucy is dol op haar. Aanrader!”

Alexandrea en Rob – Rapha

Hanneke is a life saver if you’re navigating the challenging first few weeks of welcoming a puppy into your home. She helps guide you by teaching you how to understand the motives and incentives of your pup which in turn enables you to better bond with and live in harmony with your puppy. Hanneke helped both our puppy and us to feel more confident on our first walks, teach skills to help keep your puppy safe and most importantly Hanneke helped us bond with our puppy which we still feel the benefits of today.”

We couldn’t recommend Hanneke more!

Martijn en Lindia – Izzy

“Enkele jaren geleden hadden wij helaas veel problemen met onze Friese stabij Siebe. Siebe was erg angstig en onvoorspelbaar. Hanneke heeft ons destijds intensief begeleid met gedragstraining aan huis. Uiteindelijk bleek Siebe helaas een neurologische aandoening te hebben gerelateerd aan epilepsie,  wat resulteerde in zijn vreemde gedrag. Helaas hebben we hem uiteindelijk moeten in laten slapen. Wij zijn Hanneke nog altijd dankbaar voor alle hulp destijds in dit moeilijke traject.”

“Wij hebben ontzettend veel steun gehad aan Hanneke’s inlevingsvermogen, know how en kunde.

Hanneke heeft een hele positieve houding en een hele fijne manier van werken. Sinds kort hebben wij een nieuwe hond, Izzy. De afgelopen maanden is Hanneke verschillende keren bij ons thuis geweest voor puppytraining aan huis. Super leuk om op deze manier begeleid te worden bij de opvoeding van Izzy. Ze is inmiddels een 6 maanden oude puber, en we hebben dagelijks profijt van alle tips die we van Hanneke hebben gekregen! Echt een aanrader!

Jessica – Corrie

Wij hebben als gezin veel gehad aan de tips die Hanneke ons gaf bij de opvoeding van onze Berner Sennen pup Corrie. Corrie is onze eerste hond, dus we hadden er nog niet veel ervaring mee. Hanneke leerde ons op een leuke en ontspannen manier hoe we Corrie bepaald gedrag konden aanleren en wat Corrie van ons nodig had.

“Ook toen Corrie wat ouder was konden wij een beroep blijven doen op de adviezen van Hanneke. Voor ons was het fijn dat Hanneke in en om ons huis langs kwam om te observeren en tips te geven.”

“De individuele en deskundige begeleiding hebben wij als prettig ervaren. En Corrie ook!”